Advert
Advert

Adıyaman’daki 3.7 Büyüklüğündeki Deprem Malatya’da da Hissedildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Adıyaman’daki 3.7 Büyüklüğündeki Deprem Malatya’da da Hissedildi
Reklam

Reklam

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki deprem, Malatya’nın bazı ilçelerinde de hissedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 18.24’te merkez üssü Adıyaman’ın Sincik ilçesi olan 3.7 (ML) büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 10.83 kilometre derinliğinde kaydedildiği bildirildi.

 

Deprem, Malatya merkez ile başta Yeşilyurt olmak üzere bazı ilçelerde de hissedildi. AFAD’ın verilerine göre depremin merkez üssüne en yakın yerleşim yerlerinden birinin Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Aksu Mahallesi olduğu, Malatya il merkezinin ise depreme yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunduğu belirtildi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Reklam