Advert
Advert

Doğanşehir’de Hemşireler ve Ebeler Günü Kutlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Doğanşehir’de Hemşireler ve Ebeler Günü Kutlandı
Reklam Reklam Reklam Reklam

Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi’nde düzenlenen Hemşireler ve Ebeler Günü programında sağlık çalışanlarına başarı belgeleri verilirken, hemşirelere 1332 Cihadiye Yüzüğü takdim edildi.

 

Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi’nde Hemşireler ve Ebeler Günü dolayısıyla düzenlenen program, anlamlı ve duygusal anlara sahne oldu.

 

Programa Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, Başhekim Haşim Özdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Haluk Baktemur, hastane doktorları, hemşireler, ebeler ve sağlık çalışanları katıldı.

 

Programda sağlık çalışanlarının fedakârlıkları, insan hayatına dokunan emekleri ve mesleklerine duydukları adanmışlık vurgulandı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Haluk Baktemur tarafından hemşirelere takdim edilen 1332 Cihadiye Yüzüğü, vatan sevgisi, fedakârlık ve mücadele ruhunun simgesi olarak dikkat çekti.

 

Kaymakam Ahmet Fatih Sungur ise özverili çalışmaları dolayısıyla sağlık çalışanlarına başarı belgelerini takdim ederek emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Etkinlik kapsamında pasta kesilerek Hemşireler ve Ebeler Günü kutlandı. Özellikle pandemi ve deprem dönemlerinde gösterdikleri üstün gayret nedeniyle sağlık çalışanlarına teşekkür edilirken, duygu dolu anlar yaşandı.

 

Sağlık çalışanları, kendilerine gösterilen vefa ve takdirden memnuniyet duyduklarını ifade ederken, program toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert